NEWS

31.10.2019

Vantaalle Pohjoismaiden suurin kauppakeskus – Viihdekauppakeskusta kehitetään yhdessä asiakkaiden kanssa.

 Työeläkeyhtiöt Varma ja Elo ovat viimeistelleet tänään yrityskaupan allekirjoittamalla sopimuksen, jonka myötä kauppakeskus Jumbo ja viihdekeskus Flamingo yhdistyvät. Yrityskauppa synnyttää Suomen kauppakeskuskentälle ainutlaatuisen viihdekauppa-keskuksen hybridin, jota ryhdytään kehittämään yhdessä asiakkaiden kanssa.

 Vantaan viihdekauppakeskus Pohjoismaiden suurin

Jumbon ja Flamingon yhdistyessä nousee viihdekauppakeskus pinta-alaltaan Suomen ja koko Pohjoismaiden suurimmaksi, kun yhteenlaskettu vuokrattava pinta-ala kipuaa 140 000 neliömetriin. Keskus ohittaa neliöissä niin Lempäälän Ideparkin kuin ruotsalaisen Mall of Scandinavian.

Jumbo on ollut pitkään myynnillisesti Suomen suurin kauppakeskus. Vuonna 2018 Jumbon myynnit kohosivat 411,6 miljoonaan euroon*. Viihdekauppakeskuksen myynti tulee yltämään vuosittain 500 miljoonaan euroon.

Kauppakeskus Jumbo

Kauppakeskus Jumbo Vantaan Aviapoliksen ytimessä on ollut jo useamman vuoden ajan myynniltään Suomen suurin kauppakeskus. Jumbossa vieraili viime vuonna 11,7 miljoonaa kävijää. Jumbosta löytyy muun muassa kaksi hypermarkettia ja Stockmann-tavaratalo.

Viihdekeskus Flamingo

Viihdekeskus Flamingo sijaitsee aivan Jumbon vieressä. Flamingo tarjoaa viihdettä, toimintaa ja hemmottelua, joista voi nauttia niin perheen, puolison tai ystäväporukan kanssa. Flamingosta löytyy muun muassa hohtokeilahalli, Finkinon elokuvateatteri sekä huonemäärältään Suomen suurin hotelli Break Sokos Hotel Flamingo.

1.4.2019

Eija-Sinikka Juho on Rajalla På Gränsen -kauppakeskuksen uusi yhteisöpäällikkö

Eija-Sinikka Juho on valittu Rajalla På Gränsen -kauppakeskuksen yhteisöpäälliköksi 23.4.2019 alkaen.

– Kauppakeskuksen sijainti ja puitteet luovat loistavan pohjan keskuksen kehittämiseen monenlaisten yhteistyötahojen kanssa. Tartun innolla haasteeseen ja toivon, että pääsemme pian suunnittelemaan Rajalla-kauppakeskuksen tavoitteita yhdessä toimijoiden kanssa, sanoo Juho.

Eija-Sinikka on työskennellyt paikkakunnalla useissa eri tehtävissä, mm. matkailun kehitystyössä TornioHaparanda -matkailutoimistossa.

Yhteisöpäällikön toimenkuvaan kuuluu yhteistyö vuokralaisten, asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja ympäröivän alueen kanssa. Hän luo yhteisöllisyyttä ja kehittää aktiivisesti markkinointia, sisäistä ja ulkoista viestintää ja tapahtumia, vuokralaisia ja asiakkaita kuunnellen. Rajalla-keskuksen yhteisöpäällikön palvelun tuottaa T2L Finland Oy, joka on kaupallisten kohteiden kehittämiseen ja johtamiseen erikoistunut yritys.

– Me uskomme yhdessä tekemiseen ja siihen, että muutos saadaan aikaan ihmisten kautta. Meillä on vahva kosketuspinta kauppakeskuksen arkeen ja halu tehdä töitä kädet savessa. Olemme sitoutuneita asiakaslähtöiseen ajatteluun ja meiltä löytyy työkalut, joilla kauppakeskustoimijat sitoutetaan yhteiseen tavoitteeseen, kertoo T2L Finland Oy:n Tuire Nyberg.

Kauppakeskuksen teknisenä managerina jatkaa jo vuosia tehtävää menestyksekkäästi hoitanut Ilpo Isomäki.

Lisätietoja:

Tuire Nyberg, p. 040 562 1106, tuire.nyberg@t2l.fi

Liisa Nikkanen, p. 0400 465 602, liisa.nikkanen@t2l.fi

T2L Finland on kaupallisten kohteiden asiakaskokemuksen kehittämiseen ja johtamiseen erikoistunut yritys. Uskomme vuorovaikutukseen ja aitoihin asiakaskohtaamisiin. Menestyminen yhdessä asiakkaidemme kanssa on kaiken toimintamme perusta.